Glamour Insecurity Pictures, Images and Photos
glamour Pictures, Images and PhotosFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usglamour Pictures, Images and Photosglamour Pictures, Images and Photos

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

MORE THAN A WOMAN @CONCEPT STORE SHOP

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου του 2012, το concept store SHOP Ερμού 112A σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του περιοδικού OZON Raw, γιορτάζουν την ημέρα της γυναίκας με ένα πρωτότυπο event, το "More Than A Woman".

Στο "More Than A Woman" event γυναίκες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης μέσα από ειδικά corners ομορφιάς και απίστευτες εκπτώσεις σε όλες τις νέες συλλογές του καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες που θα επισκεφτούν το concept store SHOP την ημέρα αυτή, θα έχουν στη διάθεση τους δωρεάν μια σειρά υπηρεσιών όπως hair styling από τη MOD'S HAIR, make up από τη ΜAC, nails treatment από τα NYXI - NYXI. Παράλληλα θα μπορούν να γευτούν τις αγαπημένες τους μπάρες δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS" Bars, απολαυστικούς φυσικούς χυμούς της εταιρείας KΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ, καθώς και να δοκιμάσουν το νέο λικέρ PATRON XO CAFE από τις 14.00 έως στις 22.00 το βράδυ!

Τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας, οι γυναίκες, θα έχουν ειδική έκπτωση για τις αγορές τους σε γυναικεία είδη του concept store SHOP, στην νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, αντίστοιχη της ηλικίας τους, επιδεικνύοντας απλά την αστυνομική τους ταυτότητα (π.χ. μια γυναίκα 30 χρόνων θα έχει έκπτωση 30% στις αγορές της - ανώτατο όριο έκπτωσης 40%).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης "More Than A Woman" θα εγκαινιαστεί η έκθεση "Fashion Bloggers United", όπου 8 γυναίκες fashion bloggers θα φωτογραφίσουν την αγαπημένη τους γυναίκα για το 2012 και θα την παρουσιάσουν στον χώρο του concept store SHOP. Η έκθεση "Fashion Bloggers United" θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Τα ονόματα των bloggers είναι: Θάλεια Γελαδάκη (www.lifeinathens.com), Δέσποινα Ισοπούλου (www.youstrikemyfancy.wordpress.com, Πηνελόπη Καπνουλά (www.fashionarchitect.blogspot.com, Νιλέτα Κοτσίκου(www.imatiothiki.com), Στεφανία Μακροπούλου (www.reallyitsnotforsale.blogspot.com), Χαρά Μικρού (www.skinnyandflavored.blogspot.com), Έλενα Πάκου (www.lfof.gr) και Ματίνα Σωτηροπούλου (www.spottedm.blogspot.com)

 

Στόχος, του OZON Raw και του concept store SHOP, είναι να θεσμοθετηθεί η εκδήλωση εγκαινιάζοντας κάθε χρόνο μία σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες αποκλειστικά στη γυναίκα.

 

 

Concept store SHOP: Ερμού 112 Α, Αθήνα

More Than A Woman Invitation.jpg

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com Webfetti.com


Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

"6 Παγκόσμιοι & 3 Σύγχρονοι Έλληνες Σχεδιαστές Μόδας μαζι..."

Έκθεση του Πελοποννησιακου Λαογραφικου Ίδρυματος με τίτλο  «6 'Παγκόσμιοι'  & 3 σύγχρονοι  Έλληνες σχεδιαστές», θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου από 12 έως 22 Μαρτίου 2012.


Δημιουργίες των Jean Dessos, Γιάννη Ευαγγελίδη, James Galanos, George Stavropoulos,Ντίμη Κρίτσα και Γιάννη Τσεκλένη θα συνδυαστούν με εκείνες γνωστών σύγχρονων Ελλήνων σχεδιαστών, όπως οι: Mary Katrantzou, Sophia Kokosalaki και Marios Schwab.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Κούλας Λαιμού.

Είσοδος ελεύθερη


Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα-Παρασκευή 11 π.μ.-7 μ.μ.

                               Σάββατο και Κυριακή 12-4 μ.μ.


Η έκθεση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη και τα Μέλη και τους Φίλους του Ελληνικού Κέντρου


Οργάνωση: Hellenic Centre, Λονδίνο (http://www.helleniccentre.org/)

 

altΦόρεμα του Jean Desses. Dress by Jean Desses

altΦόρεμα του Γιάννη Ευαγγελίδη. Dress by Yannis Evangelides.

altΦόρεμα του James Galanos. Dress by James Galanos.

altΦόρεμα του George Stavropoulos. Dress by George Stavropoulos

 

 

altΦόρεμα του Ντίμη Κρίτσα. Dress by Dimis Kritsas.

altΚαφτάνι του Γιάννη Τσεκλένη. Caftan by Yannis Tseklenis.


Λιγα λογια για το Πελλοπονησιακο Λαογραφικο Ιδρυμα :


Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου» (ΠΛΙ) είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με πενταμελές παλαιότερα και επταμελές σήμερα Διοικητικό Συμβούλιο. Ιδρύθηκε το 1974 από την Ιωάννα Παπαντωνίου στη μνήμη του πατέρα της Βασιλείου Παπαντωνίου. Στεγάζεται στην τροποποιημένη σε μουσείο οικία του Βασιλείου Παπαντωνίου και η πρώτη έκθεση είχε θέμα "Πελοποννησιακές Φορεσιές".

Οι συλλογές του Ιδρύματος αριθμούν σήμερα πάνω από 27.000 αντικείμενα, που καλύπτουν όλους τους κλάδους που αφορούν στο νεότερο ελληνικό πολιτισμό. Για την καλύτερη διαχείριση των συλλογών δημιουργήθηκε το πρόγραμμα ηλεκτρονικής καταγραφής μουσειακών συλλογών «ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ».

Το 1976 αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Μουσείου ο Στέλιος Παπαδόπουλος και δημιουργεί την απαραίτητη επιστημονική υποδομή. Το 1977 ολοκληρώνεται η οικοδόμηση της νέας πτέρυγας και η ανακαίνιση του παλαιού κτιρίου από την αρχιτέκτονα Βιβή Μυλοπούλου και τον πολιτικό μηχανικό Δημήτρη Κρητικό. Την ίδια χρονιά το ΠΛΙ γίνεται μέλος του ICOM.

Το 1981 το ΠΛΙ βραβεύθηκε με το European Museum of the Year main Award (EMYA), που απονέμεται σε νέα ή ανακαινισμένα μουσεία, για την έκθεση "Παραγωγή, επεξεργασία και εφαρμογή των φυσικών υφαντικών υλών στην Ελλάδα". Στο σκεπτικό της επιτροπής του ΕΜΥΑ αναφέρεται: «...για την προσφορά του στη μελέτη του νεότερου ελληνικού πολιτισμού, το μέγεθος και την ποιότητα των συλλογών του, την εκπαιδευτική και καινοτόμο - από αισθητικής πλευράς - έκθεση και την πρωτοτυπία των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων».

Στον ερευνητικό τομέα, στις δεκαετίες 1970-1980, περιλαμβάνονται έρευνες σ' όλη την Ελλάδα, με σκοπό την καταγραφή και μελέτη του λαϊκού πολιτισμού, της μουσικής και του χορού, της προβιομηχανικής τεχνολογίας και του παιδικού παιχνιδιού. Τα αποτελέσματα των ερευνών γίνονται ο κορμός της εκδοτικής δραστηριότητας του Ιδρύματος, με ξεχωριστή την παρουσία της επιστημονικής επετηρίδας «Εθνογραφικά», που σήμερα αριθμεί 13 τόμους και της νεότερης σειράς «Ενδυματολογικά», που έχουν ήδη εκδοθεί οι δυο πρώτοι τόμοι.

Το 1983 εκδίδεται το βιβλίο του διακεκριμένου Ελβετού εθνομουσικολόγου Samuel Baud-Bovy «Essai sur la chanson populaire grecqe», με πρόλογο του Φοίβου Ανωγειανάκη, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο διπλός μουσικός δίσκος με μουσική και τραγούδια από την Κάτω Ιταλία και τη Σικελία, αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας του Λάμπρου Λιάβα και του Νίκου Διονυσόπουλου. Το 1985 ολοκληρώνεται η εθνομουσικολογική έρευνα σε χωριά της Κύπρου και αργότερα θα κυκλοφορήσει το μουσικό λεύκωμα «Ελληνική Δημοτική Μουσική της Κύπρου» σε επτά δίσκους, που αντιπροσωπεύουν μια επιλογή συνολικής διάρκειας 6 ωρών. Τη μουσική επιμέλεια είχε ο εθνομουσικολόγος Φοίβος Ανωγειανάκης. Την έρευνα προετοίμασε και οργάνωσε ο συνεργάτης του ΠΛΙ, Αλέκος Ιακωβίδης. 

Τον Οκτώβριο του 1989 το ΠΛΙ ιδρύει το «Σταθμό», το πρώτο ελληνικό Μουσείο Παιδικής Ηλικίας, που στεγάστηκε στο μηχανοστάσιο του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού του Ναυπλίου. Στο «Σταθμό» εφαρμόζονται καθημερινά πρωτοποριακά προγράμματα για παιδιά. Σημαντική ήταν η συμμετοχή του ΠΛΙ στο πειραματικό πρόγραμμα "ΜΕΛΙΝΑ - Εκπαίδευση και Πολιτισμός".

Το 1989 στο ΠΛΙ ανατέθηκε από τη Μελίνα Μερκούρη το Εθνικό Αρχείο Ελληνικής Παραδοσιακής Ενδυμασίας, ενώ πρόσφατα η Ιωάννα Παπαντωνίου ίδρυσε την Ελληνική Εταιρία Ενδυμασιολογίας, ως προέκταση του Αρχείου.

Ως μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), το ΠΛΙ έχει οργανώσει οκτώ διεθνή συνέδρια και συναντήσεις. Ιδιαίτερη υπήρξε η συνεργασία του ΠΛΙ με το Δήμο Λευκωσίας, το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας και την Παιδαγωγική Ακαδημία της Κύπρου.

Στους κύριους στόχους του ΠΛΙ συγκαταλέγεται η μετεκπαίδευση και χορηγία υποτροφιών. Από το 1981 μέχρι το 2003 στελέχη του όπως ο Λάμπρος Λιάβας, η Ρένα Λουτζάκη, η Βασιλική Μηναίου, ο Γιάννης Κάλτσας, η Κλειώ Γκουγκουλή και ο Βασίλης Ζηδιανάκης, έχουν μετεκπαιδευτεί στο εξωτερικό σε τομείς όπως η εθνομουσικολογία, η ανθρωπολογία του χορού, η συντήρηση υφασμάτων, η βιβλιοθηκονομία, η κοινωνική ανθρωπολογία, η εθνολογία.

Το ΠΛΙ έχει οργανώσει πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πιο σημαντικές:
Βρυξέλες 1982 - Ευρωπάλια:Τρεις Κύκλοι Της Ζωής 
Αθήνα 1985 - Αθήνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης:
Η Ελληνική Φορεσιά και το Κόσμημα άλλοτε και τώρα
Ντάλας (Τέξας) 1990 - Salute to Greece (Ελληνική χρονιά):
H Ελληνική Φορεσιά
Ντάλας (Τέξας) 1990 - Salute to Greece (Ελληνική χρονιά):
Παιδικό σχέδιο - Καραγκιόζης
Αθήνα 2004 - Πολιτιστική Ολυμπιάδα:Πτυχώσεις. Από το αρχαίο ελληνικό ένδυμα στη μόδα του 20ού αιώνα
Αθήνα 2010 - Μουσείο Μπενάκη: ΕΝΔΥΕΣΘΑΙ- Για ένα Μουσείο Πολιτισμού του Ενδύματος,

Το 1999 το ανανεωμένο κτίριο του Μουσείου «Βασίλειος Παπαντωνίου» στέγασε την έκθεση "Τα καλύτερα του ΠΛΙ", σε σχεδιασμό του συνεργάτη του Ιδρύματος Σταμάτη Ζάννου. Σημαντικά στοιχεία ανανέωσης ήταν ο χώρος υποδοχής και πολλαπλών χρήσεων, όπου από το 1999 έως σήμερα έχουν παρουσιαστεί 36 εικαστικές εκθέσεις και πολλές εκδηλώσεις, καθώς και το Πωλητήριο. Η κτιριακή και γενικότερη ανανέωση οφείλεται στη γενναιόδωρη χορηγία του Λάζαρου Εφραίμογλου.
Το ΠΛΙ γιόρτασε την επέτειο των 25 χρόνων λειτουργίας με τις παρακάτω εκθέσεις:
«Άμφια, το ένδυμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας», Μουσείο Μπενάκη, 
«Κρόσσια, Χιτώνες, Ντουλαμάδες, Βελάδες», Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
«Γιάννης Τσεκλένης - Ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας», Θέατρο Θησείο (Ο Γιάννης Τσεκλένης δώρισε το σύνολο των συλλογών του στο ΠΛΙ)
«Jean Dessθs - Ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας», Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
«Οι ελληνικές φορεσιές του Λυκείου των Ελληνίδων στο έργο του Τσαρούχη», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τσαρούχη & το Μουσείο Λυκείου των Ελληνίδων

Το 2006, στα 32 του χρόνια, το ΠΛΙ γιόρτασε αλλάζοντας τις εκθέσεις του και το Πωλητήριο. Στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός» παιδιά και καλλιτέχνες δημιούργησαν εικαστικές εγκαταστάσεις, προτείνοντας την αναμόρφωσή του. 

Η νέα μόνιμη έκθεση αφιερώνεται στο "Ελληνικό Άστυ: Ναύπλιον 1822-1922". Στο ισόγειο του Μουσείου, σε προθήκη, παρουσιάζονται ετερόκλητα μουσειακά αντικείμενα σε μια τολμηρή ελεύθερη εγκατάσταση για να τονιστεί η πολυμορφία των συλλογών του ΠΛΙ. Αυτή η μουσειολογική πρόταση παρουσιάστηκε στο Ναύπλιο σποραδικά ήδη από το 1999 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2006 και στις Πτυχώσεις, την έκθεση της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας του 2004, στο νέο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Καθημερινά: 09.00-15.00 (εκτός Τρίτης) & 18.00-21.00 (εκτός Κυριακής)
Κλειστά: 1η και 6η Ιανουαρίου, Πάσχα, 1η Μαΐου, Χριστούγεννα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Το ΠΛΙ διέρχεται μια πολύ σοβαρή περίοδο κρίσης και για το λόγο αυτό το Δ.Σ. αποφάσισε η είσοδος στο Μουσείο να είναι 2,00 € για όλους, με μόνη εξαίρεση τα παιδιά έως 12 ετών και τα μέλη του Διεθνούς Οργανισμού Μουσείων (ICOM).
Η ξενάγηση παραμένει 2,00 €/άτομο. 


ΠΗΓΗ :http://www.pli.gr


http://www.facebook.com/pages/Peloponnesian-Folklore-Foundation

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com Webfetti.com


Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλος διαγωνισμός Swarovski & Madonna!!

alt

 

Οι Fan της Madonna έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το εντυπωσιακό κολιέ της Swarovski

που φόρεσε υποδυόμενη το Material Girl στο νέο της video clip για το τραγούδι «Give me all your Luvin"


Η Swarovski, που σχεδίασε το ξεχωριστό κολιέ Montaigne, το οποίο φοράει η Madonna στο video του καινούριου της τραγουδιού "Give Me All Your Luvin" μαζί με τη Nicki Minaj και τη M.I.A, δίνει τη δυνατότητά στους fan της να αποκτήσουν το πραγματικό κολιέ και να λάβουν μια υπογεγραμμένη φωτογραφία της Madonna, ως Material Girl,  όπου φοράει το συγκεκριμένο κολιέ.

 

Τώρα οι Fan της Madonna στο Facebook και της Swarovski μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό κολιέ Montaignδηλώνοντας συμμετοχή στη διεύθυνση του Facebook http://on.fb.me/mdna_swarovski μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα!

 

 

cid:image003.jpg@01CCEA38.3A119240   alt

 

Επίσης, μπορείτε να δείτε το νέο video clip της Madonna στο κανάλι του you tube (www.youtube.com/Madonna)!

 

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com Webfetti.com


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Για μια εβδομάδα ....-70% Νine West

alt

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com Webfetti.com


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Καλογήρου -50% εκπτώσεις...

alt

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com Webfetti.com

Profile

goukaki Ρούλα Καρπουζλή
Athens - Greece
Το προφίλ μου

Ολες οι γυναίκες θέλουν να ξεχωρίζουν..Όσο λοιπόν τα ράφια των καταστημάτων θα είναι γεμάτα με μικρά θαύματα...κάπου εκεί θα ειναι και μια ΓΥΝΑΙΚΑ !!Βαθιά μέσα στο μυαλό της κρύβεται ένα απέραντο και μαγευτικό σύμπαν όπου συνυπάρχουν μυστικά ίχνη της εικόνας ,που έχει για τον εαυτό της...

Το blog-magazine FASHION FEVER δημοσιεύει δελτία τύπου & δικά του άρθρα και όταν χρησιμοποιεί άλλες πηγές, αναφέρει ευδιάκριτα την πηγή ολογράφως.Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog-magazine FASHION FEVER να αναγράφουν αναλυτικά και ευδιάκριτα το όνομα του blog και με το σωστό link. Σας ευχαριστώ πολύ.Follow Roula Karpouzli's fashion picks on LystIFBgreek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδωνgreek blogs by women!
Member of the Greek blogs by women!bloglovin
glitter-graphics.com

FASHION DAYS

Απρίλιος 2014
ΚΔΤΤΠΠΣ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

glamour Pictures, Images and Photosglamour Pictures, Images and PhotosFree Image Hosting at www.ImageShack.us
glitter-graphics.comglamour Pictures, Images and PhotosFree Image Hosting at www.ImageShack.usmakeup Pictures, Images and Photos
glitter-graphics.com
glitter-graphics.com
SYNC ME @ SYNC Roula's Karpouzli Official page

Promote Your Page TooFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us♥ Pictures, Images and Photos
View Roula  Karpouzli's profile on LinkedIn
glitter-graphics.com

ΑΡΧΕΙΟ FASHION FEVER

BE A CELEBRITY...WITHOUT COST !!

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΦΙΡΜΕΣ - NEANIKA -MOΔΑΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

EΡMOY - ΣΤΑΔΙΟΥ (OΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Powered by pathfinder blogs
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ FASHION FEVER BLOG

follow my lyst / make your ownLYST


glitter-graphics.com
Born In Heels Pictures, Images and Photos
you clicked your heels Pictures, Images and Photosglamour Pictures, Images and Photos